Trotse sponsor van Belgisch golf talent

Circet Benelux is trots om de 17-jarige Arwen Duerinckx te sponsoren, een uitzonderlijk golf talent. Arwen’s verhaal van doorzettingsvermogen en ambitie is een inspiratie voor ons allemaal.

Russell Crye vertelt: "Ik heb Arwen leren kennen tijdens een ronde op The Dutch, ter voorbereiding op de EK van 2023. Zijn persoonlijkheid en toewijding maakten diepe indruk op mij. In juni dit jaar werd hij, op 16-jarige leeftijd, kampioen van Vlaanderen."

WhatsApp Image 2024-08-01 at 07.52.34

Arwen's verhaal is bijzonder inspirerend. Hij is geboren met een Autisme Spectrum Stoornis en heeft een lichte mentale beperking als gevolg van epilepsie, waar hij tussen zijn zesde en twaalfde jaar mee te maken had. Ondanks deze uitdagingen heeft Arwen indrukwekkende doelen gesteld. Op korte termijn wil hij bij de top 20 van de wereld behoren in de EDGA (European Disabled Golf Association). Op lange termijn streeft hij ernaar om als professionele speler zijn passie voor golf met anderen te delen en hen te helpen hun dromen in de golfsport te realiseren. Deelname aan de Paralympics zou voor hem de ultieme bekroning zijn.

We nodigen iedereen uit om Arwen's reis te volgen via Instagram: @arwen_duerinckx.

 

WhatsApp Image 2024-08-01 at 07.52.35

Met deze sponsoring wil Circet Benelux niet alleen bijdragen aan de carrière van een veelbelovend jong talent, maar ook aandacht vragen voor inclusiviteit en diversiteit in de sportwereld.

-

Read more