Zo drukt Sandy haar stempel op Circet

Maak kennis met Sandy van der Doelen en ontdek hoe zij als marketeer haar stempel drukt op de vitale infrastructuur van morgen. 

Functietitel: Marketeer
In dienst sinds: 1 jaar
Vestiging/afdeling: officieel Hedel, maar ook vaak andere vestigingen

Als Marketeer bouw ik aan een sterk merk Circet

Sandy van der Doelen (1)

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen?  

“Toen ik begin 2022 startte als Marketeer, bestond Circet Nederland nog niet heel lang. Veel vestigingen werkten en communiceerden daarom nog op hun eigen manier. Als Marketeer heb ik een overkoepelende rol: ik zorg ervoor dat alle vestigingen dezelfde uitstraling hebben, zodat ze samen heel duidelijk één Circet vormen. 

Het is daarmee heel belangrijk dat ik alle vestigingen en afdelingen goed ken. Daarom werk ik niet alleen aan mijn vaste bureau in Hedel, maar ook vaak op andere locaties. Dit werpt z’n vruchten af: ik heb afgelopen jaar enorm veel collega’s ontmoet. Zij weten mij nu te vinden bij een vraag of idee. Dat is heel fijn. Had ik alleen op het kantoor in Hedel gewerkt, dan had de afdeling Marketing minder draagvlak gehad.” 

Wat vind je het leukst aan je werk? 

“Ik vind het super om afdelingen te ondersteunen. Vaak komen collega’s naar mij toe als ze een nieuw concept willen uitrollen of een onderwerp of evenement willen promoten. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheidsvideo’s vanuit de afdeling QSHE. Of het concept ‘Het beste idee voor Circet’, van vestigingen Echt, Tilburg en Waalre. Als Marketeer help ik bij de uitwerking en verdere promotie.”   

Hoe werk je samen met de marketingafdeling in België?  

“Ik ben marketingverantwoordelijke voor Circet Nederland, mijn collega Roy Van Camp is dit voor Circet België. We hebben beiden onze eigen expertises en vullen elkaar goed aan. Roy focust zich bijvoorbeeld meer op online marketing, terwijl ik graag evenementen organiseer. De lijntjes tussen ons zijn kort: we zijn altijd op de hoogte van elkaars bezigheden. Want wat in het ene land speelt, kan ook heel interessant zijn voor het andere land. 

Verder houden Roy en ik ons beiden bezig met interne en externe communicatie, zoals onze social media en blogs voor de website. Het opzetten van campagnes, zoals employer branding campagnes om nieuwe collega’s aan te trekken, staat ook hoog op de agenda.”

Wat zijn je grootste uitdagingen? 

“Er zijn al mooie stappen gezet, maar we kunnen het merk Circet nóg sterker maken. Dat is belangrijk, want een sterk merk verbindt de organisatie. Als alle medewerkers trots zijn om bij Circet te werken, dan dragen zij de naam Circet ook uit. Dat motiveert collega’s, trekt nieuw talent aan en verhoogt de klantloyaliteit.” 

“Een sterk merk verbindt de gehele organisatie” 
- Sandy van der Doelen, Marketeer Circet Nederland 

Welke tip zou je aan iemand geven die net is gestart bij Circet? 

“Stel jezelf proactief op. Ga op pad om mensen te leren kennen en kennis op te doen. Dit is heel belangrijk, want bij elke vestiging en afdeling vind je nieuwe informatie.”  

Zou je Circet als werkgever aanraden bij vrienden of kennissen? 

“Jazeker! Er zijn veel groeimogelijkheden en je werkt samen met heel enthousiaste collega’s die er samen met jou voor willen gaan.” 

-

Read more