Circet benoemt Anaïde DER AGOBIAN tot directrice ESG, Merk en Communicatie

Als erkende wereldspeler op het gebied van telecominfrastructuurdiensten wil de Circet-groep haar milieu-, sociale en bestuurspraktijken verbeteren en versterken met het oog op het toenemende strategische belang van deze duurzaamheidsaspecten.

In het licht daarvan heeft Circet Anaïde DER AGOBIAN benoemd tot directrice Environment, Social & Governance (ESG), Merk en Communicatie om de implementatie van de strategieën van de groep binnen die domeinen te definiëren, aan te sturen en te ondersteunen, in samenwerking met de algemene directie.

“Ik ben ontzettend trots op deze benoeming. Ik ben mij zeer bewust van het belang van de ESG-aspecten voor onze onderneming en van de leidende rol die ze op dat gebied moet spelen. Ik wil Philippe LAMAZOU bedanken voor het hernieuwde vertrouwen.”

Vooral wat ESG betreft, zal Anaïde DER AGOBIAN in elk land een beroep doen op correspondenten om de operationele uitvoering van de strategie te waarborgen en te coördineren, overal waar de Circet-groep actief is.

1670922861677

“Ik ben verheugd dat Anaïde deze ESG-verantwoordelijkheid op het niveau van de Groep heeft aanvaard. Dankzij haar uitstekende kennis van de Groep, haar kwaliteiten en haar ervaring zal ze er samen met de verschillende landen snel in slagen om van Circet een toonaangevende verantwoordelijke onderneming te maken”, aldus Philippe LAMAZOU, voorzitter.


Sinds 2007 is Anaïde DER AGOBIAN - die een wetenschappelijke opleiding en een opleiding bedrijfsmanagement heeft genoten - verantwoordelijk voor de communicatie van de Circet-groep in nauwe samenwerking met de algemene directie. Daarvóór stond ze in voor de marketing en communicatie bij Alcatel CIT en Chauvin Arnoux.

Over Circet Benelux

Bij Circet Benelux maken we de innovaties van morgen en duurzame technologieën mogelijk door voor onze klanten de vitale infrastructuur te bouwen en beheren. We zijn de snelst groeiende internationale speler in zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en in slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters. We connecteren zowel particulieren als bedrijven met de nieuwste technologie. Daarvoor leveren we turnkey oplossingen op industriële schaal. In de Benelux heeft Circet 16 vestigingen met meer dan 2.000 medewerkers. De groep is ook actief in de rest van Europa, Noord-Afrika en de VS en heeft in totaal meer dan 10.000 medewerkers, verspreid over 14 landen.

-

Read more