News | Circet Benelux

Circet en KGP Services acquireren Further Enterprise Solutions

Geschreven door Roy Van Camp | 07 feb 2023

Deze overname stelt Circet in staat haar aanwezigheid in de VS te versterken en KGP Services om haar RF Engineering en Optimalisatie diensten aan de draadloze communicatie industrie uit te breiden.

Circet, een wereldwijde aanbieder van netwerkdiensten, en zijn Amerikaanse entiteit KGP Services, een toonaangevende aanbieder van netwerkdiensten in de VS, kondigen de overname aan van Further Enterprise Solutions (FES), een toonaangevende aanbieder van RF Engineering & Optimalisatie, Installatie & Inbedrijfstelling, Personeelsuitbreiding en Ontmantelingsdiensten voor de draadloze communicatie-industrie.

FES, opgericht in 2002, heeft meer dan 300 zeer gespecialiseerde professionals in draadloze diensten in dienst en ondersteunt cruciale netwerkengineering-, integratie- en optimalisatiediensten voor toonaangevende leveranciers van communicatiediensten en -apparatuur. Met de toevoeging van FES breidt Circet / KGP Services haar bestaande capaciteiten en expertise op het gebied van draadloze diensten uit en biedt klanten een uniek en uitgebreid end-to-end aanbod van draadloze diensten.



Over Further Enterprise Solutions

FES levert innovatieve RF, Site Deployment, Integratie en Optimalisatie diensten aan de telecommunicatie-industrie, waardoor klanten kritische netwerk efficiëntie kunnen bereiken. Onze hoogopgeleide serviceprofessionals werken samen met toonaangevende nationale klanten via kant-en-klare projecten die door FES worden beheerd en geleverd in nauwe samenwerking met lokale marktteams. In de afgelopen 21 jaar heeft FES ruime ervaring opgedaan met het ontwerpen van alle technologieën en platforms van apparatuurleveranciers, waaronder nieuwe sites, technologische upgrades en verbetering van slecht presterende gebieden in volwassen netwerken.

Meer informatie: https://www.furtherllc.com/