Samen aan de slag voor multi-operator indoordekking

Mobiel goed bereikbaar zijn is tegenwoordig een grote must. Toch laat deze bereikbaar soms aan de wensen over, zeker in gebouwen met goede isolatie. Het mobiel netwerk van buiten komt niet goed naar binnen. Alfatech gaat samenwerken met BinnenBereik om de installatie van deze indoor netwerken te realiseren. Een ontzettend leuk project voor ons als installatiebedrijf.


Vraag naar indoor netwerken 

De komende jaren zal de vraag naar indoor dekking van mobiele netwerken toenemen. Door HR+++ glas, wat veel in nieuwbouw- en herontwikkeling panden gezet wordt, is er geen goed ontvangst meer binnen deze panden. Voor bedrijven die werkzaam zijn in deze panden is dat natuurlijk erg onhandig. 

Indoor netwerken worden dan ook echt een must. BinnenBereik is zo’n bedrijf die dit soort netwerken in Nederland verzorgd. En dat is maar goed ook, want steeds meer gebouwen worden verduurzaamd met HR+++ glas.

samenwerking-binnenbereik-768x632

Samenwerking met BinnenBereik 

"Dit project sluit naadloos aan op onze ervaring". Jurgen van der Borght

Om aan deze toenemende vraag te voldoen heeft BinnenBereik de handen met ons ineen geslagen. Circet in Amersfoort (voorheen Alfatech) zal de installatie van deze indoor netwerken verzorgen. We hebben veel ervaring met de telecomsector en installaties in voetbalstadions, concertgebouwen, kantoorpanden en op Schiphol. Daar sluit dit project goed op aan.


-

Read more