#wearecircet: Arnold Berkenvelder (Extern)

In #wearecircet presenteren we je zowel de nieuwe aanwinsten als de vaste waarden in ons team. Maak kennis met Arnold Berkenvelder

Arnold Berkenvelder

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen?  

“Al jaren is Circet Nederland actief in ondergrondse telecominfrastructuur, zoals coax en glasvezel. Door ook in mobiele telecom te investeren, verstevigt Circet zijn marktpositie in Nederland. Circet Frankrijk en België hebben een afdeling mobiele telecom, in Nederland was die er nog niet.   

De mobiele netwerken zetten volop in de optimalisatie van 4G en de uitrol van 5G. Vaak wordt gezegd dat 5G de ‘opvolger’ is van 4G, maar niets is minder waar. Deze nieuwe technologie brengt ons in een nieuw tijdperk op het gebied van telecom en sluit aan bij industrie 4.0 en andere IoT-omgevingen (Internet of Things, red.). Door met Circet te investeren in mobiele telecom, maken we een grote innovatieslag, het opent veel nieuwe deuren.” 

"Door te investeren in mobiele telecom maken we een grote innovatieslag    

Wat vind je het leukst aan je werk? 

“Dat ik samen met een kernteam met onder meer HRM, Marketing en Sales een volledig nieuwe afdeling mag opstarten binnen Circet. Met ons team mobiel en een partner gaan we nu eerst het complete mobiele netwerk vervangen voor T-Mobile. We plaatsen nieuwe apparatuur in de masten en op daken, doen antenneswaps ...  

Daar komen heel wat nieuwe vaardigheden en certificeringen bij kijken, zoals werken op hoogte. Het toeval wil dat ik zelf mijn loopbaan ben gestart als antennebouwer. Ik weet hoe het is om op 40 meter hoogte in een mast te hangen.” 

"Ik weet hoe het is om op 40 meter hoogte in een mast te hangen."

Wat zijn je grootste uitdagingen? 

“Onze ambitie met Circet is duidelijk: een volledig nieuwe afdeling opzetten. Dat is een grote uitdaging op zich. Naast mijn eigen ervaring heb ik allemaal ervaren en enthousiaste collega’s om mij heen om dat waar te maken. Het is pionieren en dus spannend voor ons allemaal, maar we krijgen het vertrouwen van de organisatie om besluiten te nemen.” 

 Zou je Circet als werkgever aanraden bij vrienden of kennissen? 

 “Ja, dat kan ik nu al zeggen! De dynamiek en energie binnen Circet zijn uniek. We zijn hard aan het groeien en er komen veel nieuwe mensen bij, maar iedereen is even gemotiveerd om er iets moois van te maken!” 

Samen met Arnold de afdeling mobiel verder uitbouwen? Bekijk onze vacature Senior Telecom Monteur Mobiel en Telecom Monteur Mobiel

-

Read more