Circet Belgium ondersteunt Ispahan voor palliatieve zorgen in het arrondissement Turnhout

Circet Belgium heeft haar wortels diep verankerd in De Kempen, en rolt momenteel diverse vitale netwerkprojecten uit in de regio. Circet Belgium draagt zo bij aan de verdere groei en modernisering van de steden, maar toont ook een forse betrokkenheid aan de maatschappij. De donatie aan Ispahan benadrukt de waarde, die Circet Belgium hecht aan het ondersteunen van de gemeenschappen waarin het opereert.

De financiële ondersteuning zal een directe impact hebben op de dienstverlening van Ispahan aan ongeneeslijk zieke patiënten en hun families. Ispahan, met zijn toegewijde team van zorgverleners, biedt niet alleen medische ondersteuning, maar ook emotionele en psychosociale hulp aan degenen die dit het meest nodig hebben tijdens hun laatste levensfase. Deze organisatie heeft zich gemanifesteerd als een baken van mededogen en troost in het arrondissement Turnhout.

Ispahan_CircetBE

Kim Loffens, Operationeel Directeur Circet Belgium, spreekt over de beslissing om aan Ispahan te doneren: "Bij Circet hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij de gemeenschap. We zijn ons bewust van de uitdagingen waarmee veel mensen worden geconfronteerd. De diensten die Ispahan biedt aan mensen, die palliatieve zorg nodig hebben, hebben ons diep geraakt. We zijn vereerd om hen te kunnen steunen en ons steentje bij te dragen aan hun belangrijke werk."

“Bij Circet hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij de gemeenschap. We zijn vereerd om hen te kunnen steunen en ons steentje bij te dragen aan hun belangrijke werk.” – Kim Loffens, Operational Director Circet Belgium

Stijn Boenders, voorzitter van Ispahan, reageert op de donatie met oprechte dankbaarheid: "Dit genereuze gebaar van Circet Belgium zal een aanzienlijk verschil maken in het leven van de patiënten en gezinnen die we ondersteunen. Palliatieve zorg is meer dan alleen medische behandelingen; het gaat om menselijke verbinding, begrip en het bieden van troost in de laatste levensfase. We zijn Circet enorm dankbaar voor hun steun, die ons zal helpen om deze missie voort te zetten."

“Dit genereuze gebaar van Circet Belgium zal een aanzienlijk verschil maken in het leven van de patiënten en gezinnen die we ondersteunen.” – Stijn Boenders, voorzitter Ispahan

Meer informatie over Ispahan is te vinden op hun website: www.ispahan.be

-

Read more