Zo drukt Jeroen zijn stempel

Jeroen Kalsbeek is Projectleider FttH voor Delta. Anderhalf jaar geleden solliciteerde hij op aanraden van een kennis. Dat advies bleek perfect. Jeroen heeft inmiddels zelf ook een goede vriend aangedragen. Ontdek waarom hij zo enthousiast is over zijn job. 

Maak kennis met Jeroen Kalsbeek 

2306_CIR_Nieuwsbrief_Juni_NL NL3

Functietitel: Projectleider FttH voor Delta-projecten, in omgeving Reusel en Goirle
Aantal maanden in dienst:  8 jaar 
Vestiging/afdeling: Geen vaste vestiging

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen?   

“Anderhalf jaar geleden startte ik als werkvoorbereider en sinds zeven maanden ben ik projectleider. Die stap lag in de lijn der verwachting: voordat ik bij Circet begon, werkte ik achttien jaar lang als leidinggevende. Ik had dus veel ervaring in leiddinggeven, maar had geen kennis over glasvezel(projecten). Daarom raadde Circet mij aan om te starten als werkvoorbereider. Dat bleek een heel goed idee: ik ken de sector nu door en door. 

Als projectleider stuur ik mijn team aan en heb ik nauw contact met onderaannemers en uitvoerders. Op de achtergrond houd ik continu de oplevering in de gaten. Daarbij moet ik verder kijken dan de week zelf en snel kunnen schakelen. Dat laatste maakt mijn werk heel gevarieerd: geen dag is hetzelfde.”  

Waarom heb je voor een job bij Circet gekozen? 

“Bij mijn vorige job zat ik niet op mijn plek, dus zocht ik ander werk. Ik zocht een organisatie waar ik geen nummertje ben, waar oog is voor mij als persoon. Een vriendin is recruiter en was heel positief over Circet. Zij raadde mij aan om een open sollicitatie te sturen. Dat deed ik, en werd snel uitgenodigd voor een kennismaking. Tijdens dat gesprek voelde het direct als thuiskomen.”  

"Ik zocht een bedrijf waar je geen nummertje bent. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek wist ik al: dat zit hier goed."

Wat vind je het leukste aan je werk?  

“Ik weet aan het begin van de dag nooit exact wat er op mijn pad komt. Dat maakt mijn job allesbehalve een standaard negen-tot-vijfjob.” 

Zou je Circet als werkgever aanraden bij vrienden of kennissen? 

“Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Een goede vriend van mij werkt sinds kort bij Circet, op aanraden van mij. En heel toevallig: hij werkt ook nog op hetzelfde project, wat super goed gaat!” 

Ken je iemand die perfect past bij Circet? Breng hem of haar aan en ontvang € 2500!

-

Read more