Recruiter Kelly Thirion: “Elke kandidaat moet een goed gevoel overhouden aan solliciteren bij Circet”

In "druk je stempel" presenteren we je zowel de nieuwe aanwinsten als de vaste waarden in ons team. Maak kennis met Kelly Thirion!

Functietitel: Recruiter bij Circet Belgium

In dienst sinds: december 2019

Vestiging/afdeling: Kontich

vital projects - quote (2)

Wat vind je het leukst aan je werk? 

“Zonder meer het contact met mensen, dat heb ik nodig om mij goed te voelen. Zoals mijn functietitel doet vermoeden is rekrutering mijn hoofdtaak. Vanaf het eerste gesprek tot aan de ondertekening van het contract ben ik de brug tussen de sollicitant en het team waarin hij of zij zal terechtkomen.

Het geeft veel voldoening als iemand succesvol start nadat je hem of haar door de hele selectieprocedure hebt geloodst. Trouwens, elke kandidaat moet een goed gevoel overhouden aan solliciteren bij Circet, ook als het niets wordt. Want misschien tipt hij of zij wel iemand anders om bij ons te komen werken.

Naast rekruteren spreek ik met collega’s die intern solliciteren. En met wie Circet verlaat, voer ik exitgesprekken. Die leveren interessante inzichten op over onze aanpak voor HR, leidinggevenden ... En ik sta geregeld op jobbeurzen, houd contact met scholen voor stageplaatsen.

Dat is een hele boterham, maar voldoende afwisseling en een beetje gezonde stress bezorgen mij energie. En de verantwoordelijkheid die ik krijg om mijn job zelf te organiseren. 

"Voldoende afwisseling en een beetje gezonde stress bezorgen mij energie"

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen? 

“Vorig jaar hebben mijn collega’s en ik in totaal 94 nieuwe collega’s op de payroll gezet. Voor wie dat veel vindt: dit jaar gaan we voor minstens het dubbele! Vorig jaar vulden we veel directiefuncties in, maar nu spitsen we ons toe op afstudeerders. Voor die young professionals hebben we trouwens een mooi instapprogramma in onze Circet Academy.”

"Iedereen gaat werken voor de centen, maar de waarden als respect en vertrouwen zijn nog veel belangrijker!"

 

Ken je iemand die perfect zou passen bij Circet? 

Bekijk hier onze openstaande functies en deel ze in je netwerk! 

 

-

Read more