Zo drukt Marcel zijn stempel

Marcel Span is Assistent-projectmanager van de afdeling Service, Beheer & Onderhoud in Amersfoort. Voorheen bij Alfatech, en sinds juni bij Circet. 

Maak kennis met Marcel Span

FunctietitelAssistent-projectmanager van de afdeling Service, beheer & onderhoud
Aantal jaren in dienst: 10 jaar bij Alfatech, sinds juni 2023 bij Circet
Vestiging/afdeling: Amersfoort

2309_CIR_Nieuwsbrief_SEPT_NL BE

📣 Het Amersfoortse bedrijf Alfatech is in juni toegetreden tot de Circet-familie. Alfatech is specialist in telecom, data, veiligheid en elektrotechniek. Meer lezen over de toetreding van Alfatech? Dat kan hier. 

Hoe verliep de overgang van Alfatech naar Circet?

“We gingen met alle Alfatech-collega's naar een bijeenkomst waar CEO Bavo De Cock duidelijke informatie gaf over Circet, de toekomstplannen en de rol van Alfatech daarin. Daarna konden we met een hapje en drankje kennismaken met de directie. Heel fijn en persoonlijk.” 

"We zijn op een persoonlijke manier welkom geheten bij Circet. Dat was erg fijn."

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen? 

“Als Assistent-projectmanager leid ik mijn eigen afdeling Service, Beheer & Onderhoud in goede banen. Bij mij komen onderhouds- en storingsvragen van klanten binnen. Denk aan kapotte camera’s, intercoms, monitoren, defecte verlichting … Ook plan ik het reguliere onderhoud bij klanten in en zorg ik dat monteurs de juiste materialen hebben.”

We hebben veel verschillende klanten door heel Nederland, waaronder winkelketens zoals Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana. Maar ook bijvoorbeeld de politie in Amsterdam, waarvoor een collega laatst enkele monitoren in een cellencomplex repareerde.” 

"Mijn team lost technische problemen op voor klanten als Dior, Louis Vuitton en de politie."

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Ik weet dat het de slogan is van Coolblue, maar ik gebruik ‘m ook graag: ‘Alles voor een glimlach.’ Dat is mijn credo. Het mooiste aspect van ons werk is dat we problemen oplossen. En dat geeft blije klanten. Verder ben ik ook enorm tevreden met mijn collega’s. We ondersteunen elkaar heel goed, en vormen zo een topteam.”

Welke tip zou je aan iemand geven die net is gestart bij Circet?

“Wil je graag doorgroeien? Spreek dan je ambities uit, en ga ervoor! Zo ben ik zelf ooit als monteur begonnen, en heb ik met veel enthousiasme mijn eigen pad gevolgd.”

 

-

Read more