Een visuele reis door onze succesvolle realisaties

Deze galerij biedt een inkijkje in onze telecom- en elektrotechnische projecten. We delen niet alleen beeldmateriaal, maar ook het verhaal achter elke technologische prestatie. Van geavanceerde telecominfrastructuur tot complexe elektrotechnische installaties, elke foto vertelt een verhaal van innovatie en vakmanschap. 

- H-Park Hilversum
- Luchtverkeersleiding Hilversum
- Legian/ABN AMRO
- Louis Vuitton

H-Park Hilversum

Aan de Oude Amersfoortseweg zijn de historische panden van onder andere de Beierdorf fabriek en het Omroepmuseum te vinden. Binnenkort zullen deze gebouwen, na een flinke renovatie, een nieuwe bestemming krijgen als bruisend nieuw woon- en werkcomplex.
In H-Park is ruimte voor allerlei huurders, van groot tot klein. Van kleine zelfstandigen tot (middel)grote bedrijven. Maar er is ook ruimte voor creatievelingen en bewoners. H-Park wordt een omgeving waar wonen, werken en vrije tijd samensmelten. Een plek met frisse energie, waar aan creatieve projecten wordt gewerkt.

Circet heeft een aandeel mogen leveren aan dit toekomstbestendige project door de gehele elektrotechnische installatie te verzorgen, aangevuld met de brandmeldinstallatie, elektronische toegangscontrole, CCTV, zonnepanelen en de gedeeltelijk de aanleg van glasvezel.

h-park-hilversum-3-1280x720.jpg

h-park-hilversum-7-rotated-973x720.jpg-1

h-park-hilversum-1-1280x720.jpg-1

Luchtverkeersleiding Nederland - Airport Lelystad

Lelystad Airport wil een goed alternatief bieden voor vliegreizen binnen Europa en overige landen rond de Middellandse Zee. De komende jaren staan in het teken van het uitbreiden van de lucht- en landzijdige infrastructuur van de luchthaven. Circet heeft in samenwerking met de firma TKT een constructieve bijdrage geleverd aan deze uitbreiding.

Om de veiligheid van het vliegverkeer te kunnen garanderen werkt de luchtverkeersleiding met een ‘voice-communicatiesysteem’. Hiermee communiceren de luchtverkeersleiders met de piloten. Dit systeem dient elke seconde, elke minuut, ieder uur van de dag en nacht gedurende het gehele jaar te werken. Er zijn in de luchtvaartgeschiedenis echter situaties voorgekomen waarbij een hoofdsysteem van een vliegveld (tijdelijk) buiten werking was. Om in die situaties de afhandeling van het luchtverkeer toch nog veilig te kunnen doen is het ‘Last Resort System’ in het leven geroepen. Het voice-communicatiesysteem bestaat uit meerdere onderdelen; het hoofdsysteem, het back-up systeem en het ‘last resort systeem’. Deze onderdelen, bestaande uit zenders en ontvangers, communiceren vanaf drie verschillende locaties op het terrein van het vliegveld.

Circet heeft hiervoor de antenneconstructie geplaatst en geïnstalleerd op het dak van het hoofdgebouw en de vernieuwde verkeerstoren en heeft ook de antennemast nabij het ‘last resort receiver radio station’ op het terrein van het vliegveld gerealiseerd.

alfatech_lvnl_verkeerstoren.jpg

alfatech_lvnl_dak-1280x720.jpg

alfatech_lvnl_mast-1280x720.jpg

Legian/ABN AMRO

In opdracht van Legian heeft Circet sinds 2007 diverse landelijke projecten voor de ABN AMRO Bank uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het voorbereiden van data-aansluitingen voor de MFP printers, het in kaart brengen en opschonen van de mer/ser ruimte op diverse locaties en het plaatsen van narrowcasting schermen. Het plaatsen van deze narrowcasting schermen doen wij door heel Nederland. Sindsjanuari 2015 is Circet tevens begonnen om ze te programmeren.

alfatech_data_legian_hoofdkantoor-1280x720.jpg

Louis Vuitton

Voor Louis Vuitton hebben wij vanaf 2004 diverse winkels in Europa gerenoveerd en geïnstalleerd. Voor de high end winkels in Antwerpen, Knokke, Strasbourg, Kopenhagen en de Bijenkorf te Amsterdam heeft Circet alle elektrotechnische- en data-installatie gerealiseerd. Voor Louis Vuitton te Brussel heeft Circet een callcenter gerealiseerd. Voor de tijdelijke winkel in de Bijenkorf heeft Circet recentelijk modificatiewerkzaamheden verricht. Voor de winkels in Brussel, Antwerpen, Amsterdam en Amsterdam Bijenkorf verricht Circet tevens het elektrotechnische onderhoud.

alfatech_elektrotechniek_louisvuitton1.jpg

alfatech_elektrotechniek_louisvuitton2-1280x720.jpg

alfatech_elektrotechniek_louisvuitton3-1280x720.jpg

alfatech_elektrotechniek_louisvuitton4-1280x720.jpg

-

Read more