Rebranding wagenpark Alfatech naar Circet

Een Nieuwe Rit: De rebranding van Alfatech naar Circet Nederland Circet Benelux schakelde in juni 2023 door de overname van Alfatech in Nederland een versnelling hoger voor de 5G-uitrol en haar smart energy ambities. Te midden van de lopende rebranding van Alfatech naar Circet, is de herstickering van ons wagenpark een van de grote mijlpalen.

Momenteel wordt er volop aan gewerkt om elk voertuig te transformeren en zo de nieuwe identiteit van Circet Nederland uit te dragen. Gedurende deze cruciale fase van de overgang, hebben we met plezier samengewerkt met Pon Center Lease; die zich als een ideale partner heeft bewezen.

 

IMG_0941


De rebranding van ons wagenpark is veel meer dan alleen een naamswijziging. Het is een symbolische stap die onze groeiende ambities weerspiegelt en ons verlangen om ons te blijven ontwikkelen als organisatie. 


Jurgen Van der Borght, Directeur bij Circet Nederland, deelt zijn gedachten over deze symbolische stap: "De rebranding van ons wagenpark naar Circet Nederland vertegenwoordigt meer dan alleen een verandering van naam. Het symboliseert onze voortdurende toewijding aan groei en vernieuwing als organisatie. We kijken met veel enthousiasme uit naar wat de toekomst zal brengen.”


Berend 't Hoen, Teammanager Lease van de Pon Center Lease, benadrukt de betekenis van deze rebranding: "De samenwerking met Circet Nederland bij de rebranding van het wagenpark was een waar genoegen. Het was een kans om een symbolische verschuiving te markeren en een nieuw hoofdstuk in te luiden voor beide organisaties."

-

Read more