Circet & Abisam 

  • Contactpersoon bij Abisam: Samir Abidli  
  • Sinds 2010 als onderaannemer actief voor Circet  
  • Activiteiten voor Circet : koper- en glasvezelkabels leggen en onderhouden voor telefonie en internet  
  • Samenwerking in 3 woorden: werkzekerheid, groeipotentieel en open communicatie

“Sinds 2010 ben ik aan de slag voor Circet en doe ik aansluitingen voor klanten in functie van telefonie en internet”, zegt zaakvoerder van Abisam Samir Abidli. “Vroeger waren dit enkel koperkabels, nu zijn daar twee jaar geleden de glasvezelkabels bijgekomen.”

 

1517480320643

Volledig traject

Samir: “Over de jaren heen is de omvang van projecten uitgebreid. Nu verzorgen we de infrastructuur van a tot z, van de kast op straat tot binnen bij de klant. We voeren projecten uit voor zowel particulieren als bedrijven. Ook wat verticale bekabeling voor appartementsgebouwen betreft, beschikken we over de nodige bagage.”

Ingrid Wens, Operations Manager bij Circet Infra en contactpersoon voor Abisam, beaamt dit: “Het kwaliteitsvol werk van Abisam was voor ons een signaal om de scope uit te breiden.” “Samir en zijn team zijn multi-inzetbaar. Mensen met zo’n brede waaier aan skills over verschillende units heen kunnen inzetten is een zegen voor ons”, knipoogt Ingrid.

Tweerichtingsverkeer

Samir: “De werken uitvoeren is één zaak, maar de communicatie en planning zijn minstens even belangrijk. Door in dialoog te gaan met de klant ontdekken we wat er echt moet gebeuren en overlopen we alle stappen. We starten niet met de werken totdat de verwachtingen perfect op elkaar afgestemd zijn.”

Ook de communicatie met Circet gaat in twee richtingen. “Wij als onderaannemer krijgen feedback van de Circet-coaches, maar ook zij geven gehoor aan onze opmerkingen en suggesties vanop de werkvloer”, zegt Samir.

3 grote voordelen van de samenwerking volgens Samir  

  1. Overleg: “Bij vragen of onzekerheden bel of mail ik met één van mijn contactpersonen bij Circet. Zo krijgen we altijd een waardevolle ‘second opinion’.”

  2. Extra controle: “Als onderaannemer bij Circet heb ik inspectie van de Circet-coaches. Daardoor ben ik nog meer gerustgesteld dat alles volgens de normen verloopt.”

  3. Stabiliteit: “Mede door de instroom van projecten via Circet zijn we zelf ook een stabiel bedrijf geworden met 3 medewerkers. Een extra aanwerving zit er aan te komen in de volgende maanden.”

“We willen dat de klanten altijd op de hoogte zijn is van elke stap. Als ze bovendien achteraf niet zien dat we er geweest zijn, is onze missie helemaal geslaagd.”