Circet  & JDM-Technics 

  • Contactpersoon bij JDM-Technics: Jiri De Maesschalck  
  • Sinds 2012 als onderaannemer actief voor Circet  
  • Activiteiten voor Circet : aansluitingen voor tv, internet en telefonie  en glasvezel  
  • Samenwerking in 3 woorden: collegialiteit, open communicatie, eerlijkheid 

 “Sinds 2012 werk ik als zelfstandige onderaannemer voor Circet, toen nog ESAS”, zegt zaakvoerder van JDM-Technics Jiri De Maesschalck. “Concreet werken we voornamelijk op de telecomprojecten voor Proximus. Dat gaat van aansluitingen voor particulieren tot professionele klanten (tv, internet en telefonie voor particulieren). Onze samenwerking met Circet is onlangs ook uitgebreid richting Infra, zoals binnenbekabeling via glasvezel.”  

InstagramProfilePicture

Vertrouwen doet groeien 

Pieterjan Becuwe, Operations Manager bij Circet Telecom: “We hebben over de jaren heen een vertrouwensband opgebouwd met Jiri. Hij is iemand die wil meegroeien met Circet en daar ondersteunen we hem graag in. JDM-Technics is een gevestigde waarde binnen onze telecomin-home business unit en zo was de uitbreiding naar een extra nieuwe business unit, zoals Circet Infra, een logische stap.”  

Democratie ondersteunen  

“Het project van de federale verkiezingen in 2019 is me tot nu toe het meest bijgebleven. In opdracht van Circet stonden we in voor de opbouw en het onderhoud van de computers en hadden elk onze eigen zone die we monitorden. Het waren lange, intensieve dagen, maar dankzij de collegiale sfeer vlogen ze voorbij.

Met betrouwbare en kwalitatieve infrastructuur de democratie van ons land faciliteren is best speciaal.”

3 grote voordelen van de samenwerking met Circet volgens Jiri:  

  1. Stabiliteit: “In de volatiele wereld waarin we zitten zorgt Circet voor stabiliteit door een brede waaier aan projecten.” 
  1. Correcte afspraken: “Dé basis van onze vertrouwensband. We maken goede afspraken en komen onze beloftes na.” 
  1. Collegialiteit: “Ik ga met de Circet-contactpersonen even collegiaal om als met mijn eigen medewerkers. Samen trekken we aan dezelfde kar met twee doelen voor ogen: kwaliteit en klantentevredenheid.” 

 Workflow samen onder controle houden  

Jiri: “Circet speelt ook een rol in mijn interne organisatie. Zo kan ik gebruikmaken van de workforce management tool Service Cruiser’. Op het digitaal platform worden verschillende soorten data aan elkaar gekoppeld, wat voor mij een enorme tijdsbesparing betekent. Zo zie ik op een transparante manier waar mijn medewerkers mee bezig zijn, de rapportering gebeurt via enkele kliks en de facturatie verloopt hierdoor heel vlot. Ik vind dit een mooi voorbeeld van hoe Circet ook zijn onderaannemers wil ontzorgen.”

  

Wil je net zoals Jiri van JDM-Technics onderaannemer worden bij ons? 

Neem dan contact met ons op!