Onderaannemer Jos van den Akker over de samenwerking met Circet

Communicatie, stiptheid en gelijkheid: dat zijn de drie grote voordelen aan de samenwerking met Circet volgens Jos van den Akker, onderaannemer FttH.

Zo werken Jos van den Akker en Circet samen aan de vitale infrastructuur van morgen

In de telecominfrastructuur van de toekomst speelt glasvezel een centrale rol. Dankzij een sterke samenwerking met onderaannemer Jos van den Akker uit Oss ’verglazen’ we steden aan een snel tempo. We blikken terug op het parcours dat we tot nu toe samen hebben afgelegd.

Circet & Jos van den Akker

  • Sinds 2016 als onderaannemer actief voor Circet
  • Activiteiten voor Circet: FttH, binnenkort ook laadpalen
  • Samenwerking in 3 woorden: communicatie, stiptheid, gelijkheid

2305_CIR_visual_Jos van den Akker

“Ik werk voor Circet sinds 2016 – toen nog Spitters”, zegt Jos van den Akker. “Ik heb de groei van dichtbij meegemaakt en ben zelf meegegroeid. Momenteel werken we met meer dan 10 ploegen voor Circet. We sluiten huizen aan op het glasvezelnetwerk – Fiber to the Home – en verhelpen er storingen.”

Relatie op gelijke voet

“De samenwerking verloopt uitstekend. De relatie met Circet is echt wederzijds: wij denken mee met hen en zij met ons. Als iemand ziek is, gaan ze mee op zoek naar een oplossing. Er zijn genoeg opdrachtgevers die zouden zeggen: ‘Het is jouw probleem, los het nu maar op.’”

“We kunnen ook gereedschap en materiaal inkopen via hen. Dat is meestal goedkoper dan wanneer je er alleen voor staat, omdat zij veel grotere volumes inkopen. Het is erg fijn dat ze die moeite doen. Momenteel werk ik erg veel voor Circet. Ze zijn gewoon een uitstekende opdrachtgever.”

3 grote voordelen van de samenwerking volgens Jos

  1. Overleg: “Ik kan voor alles terecht bij Circet – en zij bij mij. De planning is steeds overzichtelijk en logisch.”
  2. Stiptheid: “Alles wordt ook mooi op tijd aangekondigd en betaald.”
  3. Gelijkheid: “Circet denkt mee met z’n onderaannemers. Als er iets misgaat, tonen ze begrip en vervolgens zoeken we samen een oplossing.

Mooie toekomst

“Er zit nog extra werk in de pijplijn: binnenkort gaan we ook laadpalen aansluiten bij mensen thuis. Om te mogen werken in de meterkast, gaan we een opleiding volgen tot hoofdmonteur. Daarvoor kunnen we terecht in de Circet Academy. Nog een voordeel aan onze samenwerking!”

Wil je net als Jos onderaannemer worden bij ons?
Neem dan contact met ons op

-

Read more