Uitstootvrije mobiliteit door elektrisch rijden

Sinds enkele jaren heeft Circet Benelux een intensieve en waardevolle samenwerking met Eneco eMobility. Ze zijn een van de marktleiders in de Benelux en Duitsland op het gebied van integrale laadoplossingen voor zowel thuis als zakelijke locaties.

Eneco eMobility levert een belangrijke bijdrage aan het globale doel van Eneco en dat is ‘One Planet’. Kortom, leven binnen de natuurlijke grenzen van de planeet. Als het aan Eneco eMobility ligt zou elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk gemaakt moeten worden. Elektrisch rijden draagt namelijk bij aan het stimuleren van uitstootvrije mobiliteit.

"We willen naar nul uitstoot en dat betekent de omslag maken naar elektrisch rijden en dat zo makkelijk mogelijk maken."

Uitdagingen van een snelgroeiende markt

Om haar leidende positie in de Benelux en Duitsland te behouden groeit Eneco eMobility mee met haar klanten en hun behoeften. Niet alleen vandaag maar ook morgen en over vijf jaar. De markt van integrale laadoplossingen is een snelgroeiende en dynamische markt en kent veel tekorten. Aan de ene kant is er een tekort aan hardware zoals chips, aan de andere kant is er een tekort aan mankracht om de laadoplossingen te installeren en te connecteren. Om uitdagingen in deze veranderende markt het hoofd te bieden zijn samenwerkingen met betrouwbare partners van essentieel belang.
 “We hebben voor Circet gekozen omdat ze net als ons vol inzetten op de markt van elektrisch vervoer, en samen willen onderzoeken hoe je in zo’n dynamische en snelgroeiende markt je klanten blijft bedienen.”
Blijven groeien met de juiste partner

Circet Benelux en Eneco eMobility focussen beiden op de markt van elektrisch vervoer. In een markt die enorm in beweging is, is het belangrijk om samen op te trekken om zo de beste klantbeleving te realiseren. Circet levert een belangrijke bijdrage aan de doelen van Eneco eMobility. Dit door het leveren van capaciteit en installaties. Bovendien is er hard gewerkt aan het structureel verbeteren van de klanttevredenheid.

 

-

Read more