Vertical Cabling door Circet: zo vonden we onszelf opnieuw uit

“Met 4000 glasvezelaansluitingen in hoogbouw te Brussel en Wallonië hebben we ondertussen een stevige reputatie opgebouwd in Vertical Cabling. En het verhaal is nog maar net begonnen”, vertelt Kevin Luccheta, projectcoördinator Vertical Cabling voor Proximus. Ontdek hoe Circet vandaag een van de grootste experts in verticale bekabeling in België is.Vital Projects BE

Kansen grijpen

De verticale bekabeling van gebouwen in Brussel en Wallonië. Dat betekende vroeger meer en zwaarder werk: vroeger boorden we kleine gaatjes in muren om stekkerdozen te plaatsen, nu doen we betonboringen, kabelgoten installeren, kabels trekken, vloerdozen lassen …”

“Met 4000 ‘verglaasde’ gebouwen in Brussel en Wallonië voor Proximus hebben we ondertussen een stevige reputatie opgebouwd in Vertical Cabling.”

“We hebben ons snel aangepast, zoveel is zeker. Sterker nog: onze resultaten overtuigden onze partners om door te gaan. Met 4000 ‘verglaasde’ gebouwen in Brussel, Charleroi, Luik, Bergen … hebben we al mooi werk geleverd. Onze grootste uitdaging is nu de Tour Kennedy in Luik: 700 meter kabel, 96 vloerdozen, 500 metingen en 500 lassen op 10 dagen tijd."

Een toegewijd team

“Voor elke investering wil ik de beste oplossingen vinden, zonder risico’s voor onze activiteit. Eind 2017 bestond het team uit 5 personen, vandaag lopen we tegen de 40. 

Die uitstekende resultaten waren onmogelijk zonder de hulp van mijn fantastische team: de werkplanners, capacity officers, dispatchers en technici. Stuk voor stuk toegewijde medewerkers die dingen in vraag durven te stellen en met een open geest meedenken. Dankzij hen boeken we elk jaar vooruitgang.”


Een mooie toekomst

“Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van de glasvezeluitrol in België. We dragen een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, want wij creëren een sneller en betrouwbaarder netwerk. Glasvezel verbetert de toegang tot technologie en draagt bij aan een betere digitale toekomst. En het verhaal is nog maar net begonnen...

-

Read more