Zo drukt Dunya zijn stempel

Maak kennis met Dunya Barak. Hij werkte eerst bij een van onze onderaannemers, maar nu met veel plezier als Uitvoerder Civiel bij Circet. Ontdek waarom.

Maak kennis met Dunya Barak 

wearecircet

Functietitel: Uitvoerder Civiel   
Hoe lang in dienst: sinds augustus 2023  
Vestiging/afdeling: Waalre, afdeling Civiel, werkzaam voor ODF  

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen?  

“Ik werk in Amsterdam voor onze klant ODF en stuur de civiele ploeg, lassers en hassers (collega’s die kabels naar binnen trekken) aan. Daarnaast handel ik klachten van de gemeente of bewoners af, en kijk ik mee met de kwaliteitscontroles. En een groot deel van mijn werk bestaat uit het maken van voorschouwen. Dat betekent dat ik rondjes maak door het werkgebied en obstructies in kaart breng. Denk aan parkeergarages, maar ook aan andere netwerken en gasleidingen waar we omheen moeten graven.”   

 

Waarom heb je voor deze functie bij Circet gekozen?  

“Ik werkte al enkele jaren bij een onderaannemer van Circet en legde glasvezelkabels aan. Tijdens dat werk leerde ik veel uitvoerders en projectleiders van Circet kennen. Hun werkmentaliteit sprak me enorm aan. Toen ik op den duur merkte dat ik klaar was om door te groeien, heb ik de overstap gemaakt naar Circet, waar ik startte als Uitvoerder Civiel. Ik had voldoende ervaring in glasvezel, kende Circet en de omgeving. Dat maakt de overstap heel logisch.” 

"Ik werkte al een tijdje bij een onderaannemer en kende daardoor Circet goed. De werkmentaliteit sprak me enorm aan."

Hoe ging die overstap?  

“Soepel, omdat ik al bekend was met het werk. Wel moest ik in het begin mijn weg vinden in alle verschillende beheersystemen en Excel. Die programma’s heb ik inmiddels allemaal onder de knie, vooral dankzij de hulp van mijn collega’s. En dat weerspiegelt ook onze teammentaliteit: we staan altijd klaar voor elkaar.”  

Wat vind je het leukst aan je werk?  

“De uitdagingen en de diversiteit: ik weet nooit wat de dag precies gaat brengen. Ook is mijn werk heel sociaal, ik heb met iedereen contact. Voor ik het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan! Daarnaast heb ik een goede band met de gemeente, wat heel fijn is. Ik houd alles heel goed in de gaten en pak herstelpunten of klachten direct op.”  

"Ik weet nooit wat de dag precies gaat brengen."

Welke tip zou je aan iemand geven die net is gestart bij Circet?  

“Blijf jezelf ontwikkelen: bij Circet kan je echt alle kanten uit. Daag jezelf uit en geef niet op!”  

-

Read more