Zo drukt Rens zijn stempel

In We Are Circet presenteren we je zowel de nieuwe aanwinsten als de vaste waarden in ons team. 

Maak kennis met Rens van Wanrooij

Rens

Functietitel: Technical Supportmedewerker  
In dienst sinds: 4 december 2023 
Vestiging/afdeling: EV-afdeling in Den Bosch 

Hoe bouw jij mee aan de infrastructuur van morgen? 

“Sinds december ben ik Technical Supportmedewerker op afdeling EV (elektrische voertuigen). We werken voornamelijk voor diverse klanten, die klantaanvragen naar ons doorzetten. Dat zijn aanvragen om bij klanten thuis een laadpunt te installeren. 

“Wanneer de aanvraag binnenkomt, bekijk ik of de installatie mogelijk is en hoe onze monteur het beste aan de slag gaat. Dat bepaal ik voornamelijk aan de hand van foto’s die klanten meesturen in hun aanvraag. Op basis daarvan bepaal ik bijvoorbeeld de kabelroute: moet die via de kruipruimte of in een kabelgoot lopen? Daarnaast adviseer ik monteurs wanneer ze tijdens de installatie op een probleem stuiten.” 

Jullie afdeling is recent samengevoegd, waarom was dat?  

“Voorheen bestond de afdeling uit twee takken: installatie en service & onderhoud. Die zijn samengevoegd zodat iedereen multi-inzetbaar is. Dat is heel fijn, want op deze manier zijn alle collega’s elkaars back-up. En daarnaast begrijpen we elkaar door en door: er is geen onbekend jargon meer en we kunnen elkaar adviseren. Door deze manier van werken ben ik zelf een stuk technischer geworden. Fijn, want zo kan ik monteurs efficiënter ondersteunen bij problemen.” 

“Op onze afdeling is elke collega multi-inzetbaar. Een heel fijne manier van werken”  - Rens van Wanrooij, Technical Supportmedewerker afdeling EV 

Wat vind je het leukste aan je werk?  

“De variatie. Het is een technische baan, ik sta veel in contact met mensen, ik denk op logistiek vlak mee, houd me bezig met de planning ... En bovendien moet ik snel schakelen bij problemen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen: het is altijd teamwork.” 

Welke tip zou je aan iemand geven die net is gestart bij Circet? 

“Begrijp je iets niet, heb je iets nodig of zit je met vragen, laat het weten. Iedereen staat klaar om je te helpen.

Ken je iemand die perfect zou passen bij Circet? Bekijk hier onze openstaande functies en deel ze in je netwerk! 

-

Read more