Circet Spanje breidt uit door overname Comfica

Onze Spaanse dochteronderneming, Circet España, versterkt haar leidende positie op de Spaanse vaste telecommarkt door de overname van bedrijfsactiviteiten van Comfica.

Onze Spaanse dochteronderneming, Circet España, heeft haar leidende positie in de Spaanse vaste telecommarkt versterkt door de overname van de bedrijfsactiviteiten van Comfica.

De overeenkomst, afgerond op 18 juni 2024, omvat het merendeel van Comfica's diensten voor vaste netwerken aan Telefónica, een belangrijke klant voor beide bedrijven.

De overname zal naar verwachting meer dan €60 miljoen aan jaarlijkse omzet genereren (gebaseerd op cijfers uit 2023) en breidt de geografische aanwezigheid van Circet España aanzienlijk uit. Bovendien brengt het meer dan 500 bekwame medewerkers naar het team van Circet, wat de technische expertise en dienstverlening verder verbetert.

"Deze overname is een belangrijke stap vooruit die onze aanwezigheid in de markt aanzienlijk zal vergroten," zei Manuel Delgado, CEO van Circet España. "Comfica was een voorkeursleverancier voor Telefónica. Gecombineerd met onze bestaande relatie met Telefónica en andere klanten, zal dit de positie van Circet als een belangrijke speler voor telecomnetwerkdiensten in Spanje versterken."

"Deze transactie past binnen ons strategisch plan en stimuleert onze groei in nieuwe activiteiten en bestaande markten," zei Jorge Huerta, CEO van Comfica Group. "We zijn dankbaar voor het vertrouwen van Telefónica en de betrokkenheid van onze medewerkers. We geloven dat Circet het ideale bedrijf is om de business verder te ontwikkelen."

Comfica blijft haar andere activiteiten voortzetten.

-

Read more