Circet Benelux en Go Forest: Samen planten we de toekomst, boom voor boom!

Circet Benelux en Go Forest slaan de handen ineen voor een duurzaam avontuur met de lancering van de Circet Bossen. Dit groene initiatief is onze bijdrage naar een milieubewuste toekomst en vermindering van onze ecologische voetafdruk.

evenementen (10)

 

Planting van 2000 bomen

Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid, plant Circet Benelux 2000 bomen, verdeeld over de twee eerste locaties: Lasne Maransart (België) en Eerbeek (Nederland). Deze locaties zijn met zorg gekozen om maximaal bij te dragen aan de gezondheid van onze planeet. Dit is slechts het begin van onze inspanningen om een blijvende impact te maken.

 

we are circet (16)

 

Waarom Circet Bossen?

Circet Benelux gelooft sterk in het nemen van verantwoordelijkheid voor onze impact op het milieu. Met de Circet Bossen nemen we concrete maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een groenere planeet. Bossen spelen een cruciale rol in het absorberen van CO2 en het bevorderen van biodiversiteit, en met de Circet Bossen zetten we ons in voor de gezondheid van onze planeet.

 

we are circet (5)

 

Blijf op de hoogte!

Vergeet niet onze website en social media te volgen om op de hoogte te blijven van alle updates omtrent onze samenwerking met Go Forest. Blijf betrokken en help ons bij het creëren van een groenere toekomst voor ons allemaal.

-

Read more