GRITT Projects versterkt Circet in glasvezel- en 5G-transformatie

Circet Benelux versnelt zijn mobiele ambities door de overname van GRITT Projects. De Belgische serviceprovider zal Circet ondersteunen in de overgang van 4G naar 5G en met de verdere uitrol van glasvezelnetwerken. “Versterking is nodig om onze groeiambities en de toenemende vraag van onze klanten in België bij te houden”, zegt Bavo De Cock, CEO van Circet Benelux.

 

MI_GRITT (300 x 175 px) (600 x 300 px)

Bavo De Cock (CEO, Circet Benelux) en Herman De Keukeleire (CEO, GRITT Projects)

De uitrol van 5G- en glasvezelnetwerken kende in 2022 een stevige stroomversnelling. Die snelheid zal de komende maanden en jaren alleen maar toenemen. Circet, als toonaangevende netwerk serviceprovider, en GRITT Projects slaan de handen in elkaar om te beantwoorden aan die exponentiële groei.

Bavo De Cock (CEO Circet Benelux): “Als voortrekker in een snelgroeiende markt zijn wij voortdurend op zoek naar capaciteit en diversificatie om ons dienstenportfolio uit te breiden. Met de overname van GRITT Projects zullen we onze klanten nog beter ondersteunen in de omschakeling naar 5G en de volledige end-to-end uitrol van glasvezelinfrastructuur. Die expertise hadden we zelf al in huis, maar deze uitbreiding is cruciaal om de gezamenlijke ambities van onze klanten waar te maken.”

“Met GRITT Projects zullen we onze klanten nog beter ondersteunen in de omschakeling naar 5G en de volledige end-to-end uitrol van glasvezelinfrastructuur.”
– Bavo De Cock, CEO Circet Benelux

Herman De Keukeleire (CEO GRITT Projects): ”GRITT Projects is verheugd om deel uit te maken van Circet Benelux. De huidige marktpositie van GRITT Projects is 100% compatibel met de ambities van Circet. We vinden bij elkaar hetzelfde DNA van duurzaam ondernemen en langetermijnvisie. We zijn overtuigd dat deze samensmelting zal leiden tot een versterking van de bestaande organisatie welke ons samen toelaat de bestaande en nieuwe opportuniteiten op de Benelux markt nog beter te ondersteunen. Deze transactie biedt voor alle stakeholders van Gritt Projects mooie toekomstperspectieven.

Circet Benelux kijkt ernaar uit om de 180 medewerkers van GRITT Projects te verwelkomen en samen de telecomnetwerken van de toekomst uit te tekenen en uit te rollen. Als snelst groeiende speler in de sector blijft Circet Benelux daarnaast ook extra eigen medewerkers aanwerven in België en Nederland.

 

Met vragen kunt u terecht bij onze persverantwoordelijke David Neys via david.neys@circet.be of op +32 477 99 38 22. Ook op onze website vindt u meer info.

-

Read more