What’Sub: de kracht van ons partnership met Heijmans Kabelwerken

In de reeks What’Sub geven we het woord aan onze subco’s. Ze vertellen over hun partnership met Circet en zoomen in op hun groeiproces door de jaren heen. Richard Voets, mede-eigenaar van Heijmans Kabelwerken, vertelt wat hun partnership met Circet door de jaren heen heeft opgeleverd.


INFOGRAPHIC_SUBCOS_HEIJMANS_NL

Carrousel_1 (1)-1

Op welke manier werken jullie samen met Circet?  

Richard: “In 2014 begonnen we voor Circet met het aanleggen van elektrakabels voor lichtmasten en telecommunicatiekabels. Inmiddels focussen we ons op het aanleggen van coax- en glasvezelbekabeling. Dat laatste voornamelijk voor projecten van VodafoneZiggo in Zuid-Nederland.”  

 

En hoe verloopt dat? 

Richard: "Geweldig: er zijn nooit problemen met Circet. Dat is uniek in deze branche. We kennen onze contactpersonen goed, de sfeer is vriendschappelijk, lijntjes zijn kort en eventuele problemen worden snel opgelost. Nieuwe opdrachten krijgen we altijd via nette werkpakketten doorgezet. Ook leuk is dat de opdrachten heel afwisselend zijn: groot, klein, complex, eenvoudig. Denk aan trajecten waar we grote betonnen platen uit de grond moeten halen, zware stabilisatiewerken, of storingen die we last minute nog oplossen. Dat houdt ons werk divers.”  

 Het partnership in cijfers (2023) 

 8e66b6ac-c481-4b85-9cb8-15004ec9f237

 

 

 

 

 

Zijn jullie gegroeid dankzij Circet?  

Richard: “Absoluut. Heijmans Kabelwerken begon 17 jaar geleden met 5 personeelsleden. Dat zijn er vandaag al 20. Dat wil niet zeggen dat die 20 mensen continu voor Circet werken, maar die groei hebben we wel te danken aan het partnership met Circet. De helft van al onze werkzaamheden komt namelijk vanuit Circet. En we willen zeker verder groeien – aan werk geen gebrek!" 

“Er zijn nooit problemen met Circet. Dat is uniek in deze branche.” 

Wat is het grootste voordeel van het partnership? 

Richard: “Circet ontzorgt ons. Opdrachten worden netjes doorgezet, problemen worden snel opgelost, factureren worden op tijd betaald. Daarom hoeven we weinig aandacht te besteden aan de administratieve zaken, en kunnen we ons volledig focussen op de productie. Dat is heel fijn.” 

Hoe deden jullie de benodigde kennis en ervaring op? 

Merlijn: "Aan de start van elk project bekijken we samen met Circet de specificaties en richtlijnen, die door alle nieuwe technieken en appratuur continu veranderen. We starten altijd op regiebasis. Dat betekent dat we de eerste paar klussen vergoed krijgen omdat we – samen met Circet – leren en ontdekken.  

Alle bevindingen met betrekking tot het project delen we met Circet. Op basis hiervan kan Circet een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten. Vanaf het moment dat we alles onder de knie hebben, nemen we het project officieel aan. Op deze manier kunnen we telkens een steile leercurve maken.” 

“Aan de start van elk project werken we op regiebasis. Zo lopen we als subco weinig risico.” 

Het partnership barst duidelijk van vertrouwen, kan je daar nog een voorbeeld van geven? 

 Merlijn: “Het nieuwe Odido-project! Vanaf de start waren we betrokken bij de uitrol van dat nieuwe netwerk. Daardoor waren wij als enige subco op de hoogte van de specificaties, materialen en richtlijnen. Onze kennis en ervaring hebben we gedeeld met de andere subco’s voor dit project. We leidden hen dus op.  

Enthousiast geworden door het verhaal van Heijmans? Bekijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen in een partnership.  

 Ontdek ook de verhalen van … 

-

Read more