What’Sub: Circet en Van Rijn Glasvezeltechniek weten van aanpakken

In de reeks What’Sub geven we het woord aan onze onderaannemers. Ze vertellen over hun partnership met Circet en zoomen in op hun groeiproces door de jaren heen. Deze keer vertelt Jur Van Rijn, medebestuurder Van Rijn Glasvezeltechniek, over hoe ze elkaar helpen. 

INFOGRAPHIC_SUBCOS_VANRIJN_NL

 

 

Hoe ziet jullie partnership met Circet eruit?  

Jur: “Van Rijn Glasvezeltechniek bestaat 15 jaar, we werken nu 5 jaar voor Circet. En tijdens die 5 jaar zijn we enorm gegroeid. We zijn begonnen op een project voor KPN met 5 mensen, ondertussen werken we met 70 à 80 mensen voltijds voor Circet. 

Onze samenwerking is als een golfbeweging. Soms hebben we immense werkpieken met strakke deadlines en projecten die allemaal tegelijkertijd afgerond moeten zijn. Daarna volgen rustigere periodes en maken we samen plannen voor de toekomst. Dat moet ook, want de pieken worden steeds hoger. Erg fijn om zo te werken.” 

“Bij Circet nemen ze snel beslissingen en schuiven ze verantwoordelijkheid niet af.”  

Hoe is jullie samenwerking begonnen? 

Jur: “Ons allereerste project was meteen erg uitdagend. De systemen waar KPN mee werkte waren nieuw voor Circet én voor ons. We hebben het project samen vastgepakt en hebben van elkaar geleerd. Dat is werken met Circet: iedereen helpt elkaar om het beste resultaat te bereiken.” 

“Circet heeft ons ook helpen groeien. Dat gaat niet vanzelf, maar alle pijnpunten hebben we samen aangepakt. Het is geweldig om een partner te hebben die je altijd kan bellen.” 

Wat vind je het leukste aan Circet? 

Jur: “Het hoeft niet altijd serieus te zijn. We maken grapjes met elkaar en onze gesprekken draaien niet altijd om de cijfers. Circet nodigt ons niet enkel uit als er slecht nieuws is, maar ook om te zeggen dat het goed gaat.” 

“Het hoeft niet altijd serieus te zijn of over cijfers te gaan. Circet belt ons ook om te zeggen dat het goed gaat.”  

Hoe ziet de toekomst eruit? 

Jur: “Rooskleurig. Ik denk dat we nog heel lang zullen samenwerken. Alle bestaande woningen aansluiten op glasvezel is een uitdaging waar we nog lang zoet mee zijn. En al die aansluitingen beheren we ook graag. Laat ons samen maar mooi verder groeien.” 

Enthousiast geworden door het verhaal van Van Rijn Glasvezeltechniek? Bekijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen in een partnership 

 Ontdek ook de verhalen van …  

-

Read more