Alfatech treedt toe tot de Circet familie

Circet Benelux schakelt door de overname van Alfatech in Nederland een versnelling hoger voor de 5G-uitrol en haar smart energy ambities. Het Amersfoortse bedrijf Alfatech is met ingang van heden tot Circet toegetreden.  

Foto Circet Alfatech

Vlnr:  Job Hendrikse (CEO, Alfatech) en Bavo De Cock (CEO, Circet Benelux) 

Circet, een van de snelst groeiende internationale spelers in zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en in slimme energie-infrastructuur, en Alfatech, als specialist in telecom, data, veiligheid en elektrotechniek creëren hierdoor samen nieuwe kansen.  

Techniek wordt steeds complexer en innovatie staat niet stil. Dit biedt steeds meer kansen voor de aanleg en het beheer van de vitale telecom- en energienetwerken van de toekomst.  

Alfatech is heel sterk in specialistische klantgerichte projecten, Circet Benelux is als internationale speler sterk in industriële turn-key projecten met focus op de klant.   

Er ontstaan dus veel kansen voor beide bedrijven om o.a. de gehele keten in telecom verder te kunnen bedienen. Mobiel is de kernkwaliteit van Alfatech. Circet is heel sterk in vaste telecom network services en breidt haar mobile services steeds verder uit. Daarmee zijn beide bedrijven dus zeer complementair aan elkaar. De integratie zorgt voor een verbreding van het aanbod naar de markt.  

“We verstevigen hierdoor onze positie als een van de marktleiders in telecom network services in de Benelux en tegelijkertijd kunnen we groeien op het gebied van mobiele netwerken en 5G” –
Bavo De Cock, CEO Circet Benelux”

Bavo De Cock (CEO, Circet Benelux) verduidelijkt: “We zijn erg trots en blij dat Alfatech onderdeel wordt van de Circet Group. Alfatech is een betrouwbare partij in de elektrotechnische en mobiele telecommarkt. Dit is voor ons strategisch een hele mooie stap in de toekomst om onze dienstverlening gezamenlijk verder uit te breiden. We kunnen onze klanten hierdoor nog beter bedienen. We verwelkomen met veel enthousiasme de collega’s van Alfatech in onze groep!”  

Job Hendrikse (Managing Director, Alfatech): “De reden dat wij deze integratie hebben doorgezet, is dat Circet Benelux - net als wij - dezelfde groeiambities heeft. We willen graag een volgende stap maken om te groeien met ons bedrijf, maar ook investeren in innovatie en kennis. De integratie gaat hiervoor zorgen. Circet Benelux is een grote internationale speler, maar ze ondernemen met dezelfde passie als wij.  Op deze manier brengen we twee werelden mooi bij elkaar. Door de integratie kunnen we de toekomstige groei en ontwikkeling van de Alfatech’ers zeker stellen. We kijken erg uit naar de toekomst!” 

Circet verwelkomt de gedreven Alfatech’ers, allemaal elektrotechnisch, data- en telecomexperts, die dagelijks klanten van A tot Z ontzorgen. Zo bouwen en onderhouden wij samen de vitale telecom- en energie infrastructuur van de toekomst. 

 

Met vragen kunt u terecht bij onze persverantwoordelijke David Neys via david.neys@circet.be 

-

Read more