Hoe Circet de groei van Eurofiber ondersteunt

Eurofiber groeit, en daar rekent het op Circet voor. Klanttevredenheid, leversnelheid, betrouwbaarheid en innovatie zijn daarbij de sleutelwoorden.

Hoe Circet de groei van Eurofiber ondersteunt

Als onafhankelijk infrastructuurbedrijf legt Eurofiber glasvezelnetwerken aan voor bedrijven. Hun groeiende activiteiten worden mee mogelijk gemaakt door het partnership met Circet. “En we willen nog vele jaren nauw samenwerken en innoveren”, aldus Eric Kuisch, COO bij Eurofiber. 


De uitdaging van Eurofiber 
De groei van Eurofiber in meerdere landen ondersteunen door als partner kwalitatieve glasvezelinfrastructuur te bouwen. 

Circet’s oplossing  
Circet ondersteunt Eurofiber bij de groeiambitie in meerdere landen door onder meer toegenomen klanttevredenheid, snelle en betrouwbare levering en innovatie.   

Klanttevredenheid voorop 

“Naast glasvezelnetwerken bieden we ook internet- en ethernetdiensten aan”, vertelt Eric Kuisch. “Daarnaast hebben we datacenters om onze klanten te ontzorgen. Daarom is ons partnership met Circet zo cruciaal. Ze zijn de laatste 20 jaar meegegroeid met Eurofiber en leverden een essentiële bijdrage aan de aanleg van glasvezelnetwerken. We beschouwen Circet niet zomaar als een leverancier, maar echt als een partner. Het verlengstuk van onze operationele organisatie.”

Circet en Eurofiber in cijfers

10.225 projecten afgewerkt de afgelopen 5 jaar

+800 km gegraven

Waarom Circet: vakbekwaam en klantgericht

“Circet is een waardevolle partner voor ons om drie redenen”, gaat Eric verder. “De eerste is vakbekwaamheid: de medewerker van Circet zijn echte vakspecialisten. Ten tweede is klantgerichtheid cruciaal. Circet is het gezicht van Eurofiber naar onze klanten, dus het is belangrijk dat ze dezelfde waarden en professionaliteit uitdragen. Tot slot daagt Circet ons uit om te innoveren en onszelf continu te verbeteren.”  

2022 11 22_ARFO_Circet_ Oosterhout Gelderland_LR_018

Hoe Circet en Eurofiber de lat hoger leggen

“Doorheen de jaren zijn we samen gegroeid”, besluit Eric. “We leggen samen de lat steeds hoger op het vlak van klanttevredenheid, leversnelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. Circet heeft een toegewijd team dat onze groei ondersteunt, en dat willen we nog vele jaren doen. De komende jaren willen we nog innovatiever worden in aanlegmethodes, productiviteit en kostenefficiëntie.

Bovendien is het voor ons belangrijk dat Circet ook in verschillende landen aanwezig is. Naast de Benelux zullen we binnenkort samenwerken in de Duitse markt, en ook daar kunnen we terugvallen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit partnership.”

Ook een partner van Circet worden? Ontdek onze oplossingen! 

-

Read more