Energietransitie: KBE Energy sluit zich aan bij Circet Frankrijk

Met de overname van KBE Energy versterkt Circet zijn positie op de markt voor hernieuwbare energie in Frankrijk.

Deze operatie maakt deel uit van Circet's ambitie om actief deel te nemen aan de energietransitie door onder andere zijn expertise op het gebied van hernieuwbare energieën te ontwikkelen.

KBE Energy, opgericht in 2006, biedt ingenieursdiensten aan die gespecialiseerd zijn in fotovoltaïsche daken (zonnepanelen) voor parkeerplaatsluifels, agrarische, industriële en tertiaire gebouwen. Het bedrijf is gevestigd in Serres-Castets, nabij Pau in het zuidwesten van Frankrijk, en groeit snel. Onlangs opende het een tweede vestiging nabij Aix-en-Provence (13) om zijn geografische dekking te vergroten.

“De overname van KBE Energy geeft Circet Frankrijk een nieuw voet aan de grond in de snelgroeiende markt voor hernieuwbare energie,” zei João Martinho, hoofd van de business unit Energietransitie van Circet Frankrijk. “We zijn verheugd om Eric Dubois en het hele KBE Energy-team te verwelkomen bij Circet om hen te ondersteunen in deze nieuwe fase van hun ontwikkeling.”

Eric Dubois, CEO van KBE Energy, is even enthousiast: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor KBE Energy en al onze medewerkers. We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij een toonaangevend en innovatief bedrijf als Circet. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de ontwikkeling van Circet op het gebied van hernieuwbare energie, door gebruik te maken van onze fotovoltaïsche expertise en knowhow.”

-

Read more