Circet en VodafoneZiggo kiezen voor duurzame mobiliteit

Innovatie die de maatschappij ten goede komt, daar gaan we voor bij Circet. Dus wanneer VodafoneZiggo ons uitdaagt om steeds duurzamer te werken, zetten we daar graag onze tanden in. De telecomaanbieder maakt van duurzaamheid een prioriteit en werkt samen met Circet aan een CO2-neutrale dienstverlening. Het resultaat? Voortaan verplaatsen al onze medewerkers zich met e-bikes. 

Afbeelding3De uitdaging   
Een CO2-neutrale dienstverlening voor VodafoneZiggo.Afbeelding5Circet’s oplossing  
Met e-bikes zijn onze medewerkers duurzaam onderweg tijdens alle stedelijke interventies bij VodafoneZiggo-klanten.  

Samen voor een duurzame toekomst 

In een ideaal partnership liggen de waarden en ambities van beide partners in lijn. Dat VodafoneZiggo voor een duurzame dienstverlening gaat, klinkt ons bij Circet als muziek in de oren. Daarom maken onze monteurs in de grote steden gebruik van e-bikes (overdekte elektrische driewielers met een kleine laadruimte) om zich te verplaatsen. Als je weet dat onze medewerkers jaarlijks zo’n 9 miljoen kilometer afleggen, is de potentiële impact van een CO2-neutraal vervoersmiddel dus gigantisch.

Meer weten over deze case? We schreven er eerder al een blog over!

Vlotte verplaatsing in stadscentra

“We willen op het gebied van duurzaamheid vooroplopen”, zegt Eric Dijksma, senior manager operations & innovation bij VodafoneZiggo. “Dat betekent dat we ook in onze partnerships op zoek gaan naar milieuvriendelijke oplossingen. De medewerkers van Circet rijden dus met e-bikes naar al onze klanten om storingen op te lossen en installaties uit te voeren.”

Naast duurzaamheid bieden de e-bikes nog voordelen, vertelt Eric. “In stadscentra zijn sommige klanten lastig bereikbaar met bestelwagens. Door de drukte, de smalle straten of het eenrichtingsverkeer, bijvoorbeeld. Met de e-bikes raken we gemakkelijk tot aan elke voordeur.” 

circet VFZ

Een duurzaam partnership

“De samenwerking met Circet is heel belangrijk voor ons”, gaat Eric verder. “Ze zijn niet zomaar een uitvoerende partij. Het is een partnership van gelijkwaardigheid en transparantie, waarbij we samen op zoek gaan naar manieren om steeds beter te doen en te blijven innoveren. We hebben al een lange weg samen afgelegd, en er zitten nog heel wat mooie projecten in de pijplijn om ook in de toekomst te blijven bijdragen aan een duurzame toekomst.” 


Ook een partner van Circet worden? Ontdek onze oplossingen! 

-

Read more