What’Sub: de groei van DZM Data Solutions als onderaannemer van Circet

In de reeks What’Sub geven we het woord aan onze onderaannemers. Ze vertellen over hun partnership met Circet en zoomen in op hun groeiproces door de jaren heen. Deze keer vertelt Burak Simsek, algemeen manager van DZM Data Solutions, hoe ze in 15 jaar tijd groeiden naar een bedrijf van 300 mensen. 

Subco-bio

  • Onderaannemer: DZM Data Solutions in Den Haag 
  • Partner sinds: 2008 
  • Specialist in: infrastructuurwerken, montage en onderhoud van glasvezelnetwerken 
  • Zo gegroeid: de vraag naar glasvezel is enorm gestegen en DZM Data Solutions groeide mee  
  • Samenwerking met Circet in één zin: Circet voelt voor ons als familie. 
  • Ritueel binnen het team: Samen borrelen op vrijdagavond. 
  • Deze tool of dit instrument kan het team absoluut niet missen: De graafmachine, anders moeten we met de hand graven. 
  • Favoriete muziek van het team tijdens het werk: 100 Doezoe Cash 

 

Hoe ziet jullie partnership met Circet eruit?  

Burak: “We werken ruim 15 jaar voor Circet. Samen hebben we al honderdduizenden kilometers aan glasvezel aangelegd. Ik ben erg trots op de samenwerking, want we leveren altijd kwalitatieve projecten op.” 

 

Onze samenwerking is nogal toevallig gestart. We werkten voor een aannemer van wie een medewerker naar Circet ging. Die heeft ons opgebeld omdat hij wist dat wij goed waren in glasvezel. Zo kregen we steeds meer opdrachten. Toen was Circet nog een veel kleiner bedrijf: alle contacten waren één-op-één. Ze zijn sindsdien sterk gegroeid en geprofessionaliseerd, maar dat warme contact is gebleven. Circet voelt echt als familie. Het gaat niet enkel om het werk, we maken ook grapjes met elkaar.” 

“Circet voelt echt als familie. Het gaat niet enkel om het werk, we maken ook grapjes met elkaar.” 

Zijn jullie ook gegroeid dankzij het partnership? 

Burak: “Absoluut. Zoals elk bedrijf begonnen we klein. De laatste 15 jaar is de vraag naar glasvezel enorm gestegen en wij zijn meegegroeid. Vandaag telt DZM 300 mensen.” 

“Toch hebben we niet zomaar meegelift op de vraag. We hebben ons gespecialiseerd in complexe projecten. Een kuil graven kan iedereen. Gericht graven met voorbereidingen, persingen en boogzinkers is al moeilijker. En wij monteren ook glasvezel met onze eigen gecertificeerde monteurs. Het is fijn dat we dat totaalpakket kunnen aanbieden.” 

Wat hebben jullie al bijgeleerd via Circet? 

Burak: “We deden heel wat technische kennis op, maar leerden vooral veel over projectmanagement. Hoe stuur je een project aan, hoe coördineer je de verschillende stadia, hoe lever je alles op? We werken ondertussen heel wat professioneler.” 

“We werken veel langs de openbare weg en dicht bij woningen. Dat brengt onvermijdelijk klachten of lastige vragen met zich mee. Ook daarvoor kunnen we rekenen op Circet: samen gaan we op zoek naar een oplossing waarmee iedereen tevreden is.” 

“Samen gaan we op zoek naar een oplossing waarmee iedereen tevreden is.” 

Het partnership in cijfers (2023)  DZM-1

 

Heb je tips voor andere onderaannemers die met Circet willen werken? 

Burak: “Zeker doen, want het is een betrouwbare en collegiale partner. En als je zo stevig begint te groeien als wij, hou de sfeer dan ook binnen jouw bedrijf familiaal. Elke vrijdag komen onze werknemers terug naar Den Haag en dan eten en drinken we samen. Zo behouden we het sociaal contact tussen de collega’s en blijft iedereen van elkaar leren. Een erg fijne manier om de werkweek af te sluiten!” 

Enthousiast geworden door het verhaal van DZM Data Solutions? Bekijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen in een partnership 

 Ontdek ook de verhalen van …  

-

Read more